Våre guider

bakgrunn-crop-u182 (1)

 

Våre guider er alle dyktige entusiaster som elsker utendørsaktiviteter. Guidene er ikke bare ekstremt glad i utendørs rekreasjon, men er også kompetente og ansvarlige mennesker med en naturlig tilnærmingsteknikk. Guidetjenestene ble etablert av fiskeentusiaster med et sterkt ønske om å tilby et bredt spekter opplevelser i området.

 

Tor-Olav and Jan-Petter

Vi er Tor-Olav Røisgaard og Jan-Petter Røisgaard, oppvokst på Røisgaard i Uvdal, med friluftsliv og Hardangervidda som en lekeplass fra fødsel. Sammen har vi operert Mårbu Turisthytte i syv år, og nyt vertsrollen i fjellet. I dag driver Tor-Olav gården vi har vokst opp ved, mens Jan-Petter jobber med salg og markedsføring av lokal mat, samt en del av Norsk Turistforening.

Hilde and Jørgen

bakgrunn-crop-u1086

Hilde og Jørgen bor i Geilo. I vinterhalvåret driver de firmaet Vinternatt, hvor de bringer folk på en overnattingstur i vinterfjellene. Begge er utdannet innen friluftsliv, og liker å tilbringe tid utendørs. Om sommeren tar de grupper på turer rundt Geilo og Hardangervidda National Park. Ta en titt på deres guidede turer til Ustedalsfjorden, Tuva Turisthytte, mellom Finse og Haugastøl! Turene passer for de fleste og er en fin måte å bli kjent med norsk uteliv.

 

Tobias Holter

tobias_holdet

Tobias Holter, er 26 og en lidenskapelig fisker. Jeg fisker med flue hele året etter mange forskjellige arter, men det er en tørrfluefiske etter ørret som ligger nærmest hjertet mitt. Utallige fisketurer, diskusjoner, utdanning og litteratur har gitt meg mye kunnskap og praktisk erfaring på feltet, og med dette føler jeg at jeg kan gi deg en myk, morsom og pedagogisk introduksjon til denne fantastiske hobbyen. På kurset på Groven gård tilbyr jeg kaste trening, innsikt, praktisk og nyttige tips for å komme i gang.

 

 

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s