Guidede turer

Turer på sommerstid

Hardangervidda Nasjonalpark har ett stort sti- og hyttenettverk. Våre engasjerte og kunnskapsrike guider tar deg med på de beste turene og til de beste stedene.

Guidet tur til Geitvassdalen

tur-crop-u328

Tor-Olav og Jan-Petter Røisgaard vokste opp i Uvdal, hadde Uvdal og nasjonalparken som bakgård lekeplass hele sitt liv. Geitevatn ligger i begynnelsen av Lågen, som er en av de vakreste vannveiene for ørretfiske i Norge. Du kan leie vår hytte med fire senger, to båter for aktivt fiske i Geitevatn. Vi leier ut hele uker, i helgene, med eller uten veiledning, samt kortere perioder i forbindelse med en guidet tur.

Du kan kontakte oss på post@uvdal.no for mer informasjon og booking

 

Opplev en natt i et telt på Ustedalsfjorden

telt_2-crop-u330

Vi går på en liten vei i flatt terreng og sover i telt ved fjorden. Vi spiser lunsj og om kvelden lager vi bål og griller. Følgende dag står vi opp til frokost og fortsetter rundt i fjorden med matpakker. Dette er en to-dagers tur med plass til mange pauser, egnet for barn og nybegynnere. Denne turen inkluderer alt som mat, drikke, sovepose, telt og liggeunderlag. Du trenger bare å ta med ekstra varme klær og toalettartikler.

Pris 7000 nok per familie. Det vil alltid være to guider med deg på denne turen.

For mer informasjon skriv til oss på post@vinternatt.no

 

Fluefiske kurs med Tobias Holter

tobias_holter-crop-u332

28.08 til 31.08. Målet med kurset er at du skal kunne bruke grunnleggende kaste teknikker, knuter, utvalg av fluer etc.

Heltidskurs: 1500 kr per person,

Halvdagskurs: 750 kr per person

Barn under 18 år, 50%. Alle priser ekskl. Mva. Kurset inkluderer låneutstyr, transport til og fra Geilo og lunsj.

Vi kan skreddersy etter dine ønsker / behov og for større grupper.For mer informasjon og registrering kontakt Anne Borgnes på tlf: 95092224 eller send en epost til: anne.bj.borgnes@gmail.com

 

Inspirasjonstur til Ustedalsfjorden

vandre-crop-u407

En kveld ved fjorden hvor vi skal lage bål og griller. Du vil kunne bidra til å lage enkelt og velsmakende måltid for hele familien.

Pris 449 nok per voksen, barn 349 nok. Prisen inkluderer bål, mat og drikke.

Møteplass ved Vestlia Resort. Registrer deg på http://www.vinternatt.no eller skriv en mail på post@vinternatt.no. Hvis du ønsker å bestille en privat tur for deg og din familie, er det mulig på forespørsel.

 

Guidet tur og fiske på til Tuva Turisthytte

uvdal_pannebånd-crop-u387

Tuva Turisthytte ligger 1200 meter over havet og ble bygget i 1915. Hytta er et av de eldste privateide hyttene i Hardangervidda. Vi vil bli i to netter og nyte god mat, gode verter og fantastisk natur. Om dagen vil vi gå på tur i nasjonalparken og fiske i vannet ved hytta om ønskelig. Kvelden kan brukes til koselig, kortspill, en kald øl eller bare nyte stillheten rundt hytta.Prisen inkluderer overnatting, mat og sengetøy. Du bør ta med egne klær og sko til de høye fjellene og toalettsaker. Du vil motta en pakket liste lenge før reisen begynner.

Pris 3995 per person, minimum 4 personer.

For mer informasjon skriv oss på post@vinternatt.no

 

Guidet teltur i Hardangervidda National Park

tur-crop-u409

Du kan delta på en guidet tur mellom Fagerheim og Haugastøl. Det er mulig å leie utstyr om nødvendig. Denne turen passer for nybegynnere eller de som liker å bruke mye tid på tur. Turen strekker seg over 3 dager, og du har muligheten til å lære mye om camping i fjellet om sommeren. Turen starter på 1151 meter over havet og slutter på 1000 meter over havet, og strekker seg over 20 km spredt over tre kortere dagsturer. Vi vil glede oss over Blåfjell og Hallingskarvet.

Pris 1495 nok per person, mat og transport er ikke inkludert. Du vil motta en pakke liste før turen. Det er mulig å ta buss fra Haugastøl tilbake til Fagerheim på slutten av turen.

Send oss ​​en e-post til post@vinternatt.com for mer informasjon og booking.

 

Skreddesydde turer

_VB03715_preview

En guidet tur akkurat slik du vil ha den. Vil du ha en ferie i fjellet i sommer? Vi tilbyr turer på Hardangervidda med utgangspunkt i Geilo.Vi har erfaring fra sommer og vinter og er utdannede utendørs guider. Vi har sovepose, sovematter og telt for alle.

Du må ha en ryggsekk, vandrestøvler og klær for forholdene. Turen er

Tilpasset deg og dine behov.

Skriv til post@vinternatt.no eller ring 0047 41636579 for påmelding og informasjon

 

 

Guidet teltur i Hardangervidda National Park

 

Du kan delta på en guidet tur mellom Fagerheim og Haugastøl. Det er mulig å leie utstyr om nødvendig. Denne turen passer for nybegynnere eller de som liker å bruke mye tid på tur. Turen strekker seg over 3 dager, og du har muligheten til å lære mye om camping i fjellet om sommeren. Turen starter på 1151 meter over havet og slutter på 1000 meter over havet, og strekker seg over 20 km spredt over tre kortere dagsturer. Vi vil glede oss over Blåfjell og Hallingskarvet.

Pris 1495 nok per person, mat og transport er ikke inkludert. Du vil motta en pakke liste før turen. Det er mulig å ta buss fra Haugastøl tilbake til Fagerheim på slutten av turen.

Send oss ​​en e-post til post@vinternatt.com for mer informasjon og booking.

 

 

Turer på vinterstid

Bli med på trugetur

bakgrunn-crop-u541

Bli med på en villmarksopplevelse for hele familien med to friluftseksperter, Jørgen og Hilde. Vi går på truger i lett terreng og gjennom fantastisk natur ved Ustedalsfjorden. Lærerik kosetur som passer for alle, i skogen og over isen går vi til en eventyrlig koselig bålplass hvor vi griller pølser. Her får du være med på å sanke ved og lage bål i skogbunnen.

Turen varer ca. 3 timer. Maks antall deltakere er 8. Pris 395 per voksen og 295 per barn inkluderer truger, staver, hodelykt, bålmat og drikke.

Påmelding til post@vinternatt.no

 

Isfiske på Ustedalsfjorden

bakgrunn-crop-u543

Bli med ut på Ustedalsfjorden en stille kveld hvor isen ligger hele vinteren som et tykt dekke. Isfiske er en utrolig spennende aktivitet for hele familien. Det er aldri godt å vite når fisken biter, men desto mer spennende når det skjer. Mens man sitter og venter på at fisken biter kan man nyte utsikten over Geilo og drikke en varm kopp med kaffe eller kakao. Dette kan bli en opplevelse du sent vil glemme.Husk varme klær! Det er ofte veldig kaldt ute på isen. Vanntette og varme sko er spesielt viktig.

Alt fiskeutstyr og agn er inkludert.

Påmelding til post@vinternatt.no

 

Guidet Langrennstur for den viderekommende

langrenn2-crop-u1106

For deg som har gått på ski før og føler deg komfortabel å gå opp på fjellet, er dette en mulighet til mer av den fantastiske naturen rundt Geilo. Turen starter opp i Havsdalen og går mot prestholtseter. Det er en 14 km rundtur.

Du trenger ski, Staver, og skistøvler, (kan leies i Geilo) varme klær og vann

Varighet: rundt 4 timer

Pris: 400 nok

påmelding til post@vinternatt.no

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s