Turer

Turer på sommerstid

Båttur med Halnekongen

4503-1024x768

Båten Halnekongen tilbyr skyss frå Halne Fjellstugu (lokalisert ved rv7) 13 km inn på Hardangervidda fjellplatå. Her får du eit fantastisk utgongspunkt for turar inn i nasjonalparken. Dei nærast liggande DNT-hyttene er Heinseter og Rauhelleren, og mange tar ei overnatting på desse før dei fortset innover vidda eller returnerer til Halne. De er og fleire mulighetar for dagsturar. Turane kan du legge opp sjølv og kan tilpassast alle. Hardangervidda har tørt og lettgått terreng.

Om du ønskjer turforslag eller å ha med deg ein guide, kan du ta kontakt med oss. Me kan legge opp turen etter dine ønsker.

Du kan lese mer om båtturen på www.halne.no

 

Lær å fiske med gudiene i Vinternatt

SCO_19.09.17-1057_preview

Har du aldri fisket før men kunne tenke deg å prøve det? Her gis en generell veiledning til et bedre fiske etter ørret og røye i fjellvann. Dette er for alle som ikke har prøvet å fiske før eller dem som vil fiske et par timer uten å ha fiskeutstyr.Fiskeplassen passer godt for dem som skal lære å fiske. Ved fiskeplassen får du introduksjon i fiske og du får prøve fiskelykken selv. Er vi heldig at noen fanger fisk vil jeg også vise hvordan man parterer fisken. Ved fiskeplassen er det også en gapahuk hvor man kan sitte under tak og ta seg en hvil.

Turen inkluderer fiskestang, sluk, spinner, dupp, mark og fiskekort. En kopp varmt å drikke og en snack.

Turen varer i ca 2 timer og passer godt for alle. Det er mulig å ta med barnevogn.

 

Tur til Halnekollen

halnekollen

Halnekollen er ein liten fjelltopp like bak Halne Fjellstugu langs rv7. Det er ein 30-45 minuttars tur kvar veg i lettgått terreng som belønner deg med ei fantastisk panorama-utsikt utover tre nasjonalparkar: Hallingskarvet, Hardangerjøkulen og den vidstrakte Hardangervidda. Ein kort tur med ekte fjellfølelse og eit herlig avbrekk frå bilkjøringa. Solnedgangane her oppe er magiske.

Dette er ein tur som er lett å gå sjølv, eller du kan ha me deg ein guide som kan fortelje deg om fjellet og dets biologi, historia i området og nasjonalparkane. Ta kontakt dersom du ønsker guide.

Etter turen er de sjølvsagt velkommne til å ete eit godt måltid på Halne Fjellstugu
Kontakt oss: post@halne.no / 0047 53 66 57 12

 

Guidet tur til Geitvassdalen

Hardangervidda_vandre5_preview

Tor-Olav og Jan-Petter Røisgaard vokste opp i Uvdal, hadde Uvdal og nasjonalparken som bakgård lekeplass hele sitt liv. Geitevatn ligger i begynnelsen av Lågen, som er en av de vakreste vannveiene for ørretfiske i Norge. Du kan leie vår hytte med fire senger, to båter for aktivt fiske i Geitevatn. Vi leier ut hele uker, i helgene, med eller uten veiledning, samt kortere perioder i forbindelse med en guidet tur.

Du kan kontakte oss på post@uvdal.no for mer informasjon og booking

Tur opp Måbødalen

4527-2000x2000

Me startar turen ved Måbødalen Kulturlandskapsmuseum og får høyre om folka som levde på Måbøgardane og drifta der. Frå gardane går det ein gamal ferdsleveg opp på Måbøberget, og frå slutten av 1700-talet var desse Måbøgaldene med sine 1300 trappetrinn og utallige svingar den mest brukte driftevegen opp på Hardangervidda. Her gjekk både heste-, krøtter- og smaledrifter, driftekarar og stølsfolk. Trappetrinna er i dag godt bevarte og gir eit reelt innblikk i forgjengarane våre sitt slit. Vel oppe på Måbøberget stoppar me for ein liten lunsjpause før me tek turen vidare til Fossli Hotell og Vøringsfossen. Om ønskjeleg kan me hentast der, eller me kan gå den gamle bilvegen frå 1916 ned att – ein imponerande ingeniørkunst frå det forrige århundre.

Ta med: Gode sko, regnjakke og ekstra fleece/ulltrøye.

Varighet: 5-6 t. Ved henting ved Vøringsfossen: 3-4 t.

Møtepunkt: Halne Fjellstugu. Oppmøte i Måbødalen kan avtalast.

Prisen inkluderer: Transport frå Halne Fjellstugu, lunsj og guide.

Aldersgrense: 12 år.

Kontakt oss: post@halne.no / 0047 53 66 57 12

Maks antal deltakarar: 20
MERK! Dersom de ønsker å ta turen ein annan dag, kontakt oss og me vil prøve å arrangere det for dykk.

Opplev en natt i et telt på Ustedalsfjorden

vidda_vinternatt

Vi går på en liten vei i flatt terreng og sover i telt ved fjorden. Vi spiser lunsj og om kvelden lager vi bål og griller. Følgende dag står vi opp til frokost og fortsetter rundt i fjorden med matpakker. Dette er en to-dagers tur med plass til mange pauser, egnet for barn og nybegynnere. Denne turen inkluderer alt som mat, drikke, sovepose, telt og liggeunderlag. Du trenger bare å ta med ekstra varme klær og toalettartikler.

For mer informasjon skriv til oss på post@vinternatt.no

 

Fjordcruise fra Halne

4574-org

Turen startar ved Halne Fjellstugu der me stig ombord Halnekongen og fartar 13 km inn på vidda. Her nyt me nærheten til naturen og dyrelivet mens me får servert ein smakebit av fjellet.

På Hardangervidda er det eit rikt dyre- og fugleliv, og me kan forberede oss på eit eksotisk lydbilde. Me vil bl.a. få muligheten til å sjå sjeldne fugleartar som f.eks. ringtrost, så det kan vere kjekt å ta med seg ein kikkert.

Når me kjem utover fjorden får me eit fantastisk skue til Hallingskarvet, Hardangerjøkulen og utover den vidstrakte Hardangervidda, så hald fotoapparatet klart.

Guiden vil ta oss med tilbake i tid og fortelja og vise oss historia på høgfjellet fram til i dag. Her har det vore stor aktivitet i 8000 år, og det finst mange spor etter faren tid. Her har fangsfolk, driftekarar, biskopar, reinsgjetarar, jegerar og vandrarar lagt sin veg og Halne har vore eit sentralt punkt.

I Hardangervidda nasjonalpark held Europas største villreinstamme til, og guiden vil gi oss eit innblikk i kvifor det er så viktig å ivareta denne stamma og leveområdet den har. Det er mange utfordringar knytta til reinen og nasjonalparken, og guiden vil fortelja om dagens forvaltning og politikk.

Dette er ein tur som vil gi deg både ei fantastisk naturoppleving og masse kunnskap om fjellet og dets biologi og historie – som du kan ta med deg vidare på framtidige turar.

Turen varar ca 2 timar, og etter returen er du sjølvsagt velkommen til å ta deg ein fottur i fjellet og ete eit godt måltid på Halne Fjellstugu.

Hjarteleg velkommen.

Varighet: 10.00-15.00

Ta med: Regnjakke og ullundertøy, kikkert og kamera. Været på fjellet skiftar fort, så ha med eit ekstra lag å ta på (fleece/ull).

Prisen inkluderar: Båtbillett, lunsj og guide.

Oppmøte: Halne Fjellstugu

Kontakt oss: post@halne.no / +47 53 66 57 12

Pris: Voksne kr 440,- Barn kr 330,- Familie (2 adults + 2 children) kr 1250,-

MERK! Dersom de ønsker å ta turen ein annan dag, kontakt oss og me vil prøve å arrangere det for dykk.

HELDAGS FISKETUR

B14I1990_preview

Fjellfisk er smaken av ekte, duften av luften og ro i sjelen. Vinternatt tar deg med på fisketur i fjellet rundt Geilo, en dag i godt lag med Hilde, lokalkjent og hun vet hvor fisken biter. Vakker storslått natur og små fargerike blomster, vannets dype mørke og så utrolig høyt under himmelen. Fisketur er for familien, fjellfareren eller bare deg som vil prøve noe nytt. Turen inkluderer fiskekort, fiskeutstyr, fiskesuppe, flatbrød, kaffe, solbærsaft, sjokolade og guiding. Kort introdusering i hvor vi er, innføring i fiskeutstyr og fisketeknikk, spise suppe og kanskje steke en fisk eller to hvis noen har fått napp.

Hvem kan delta?

Privatpersoner, familier eller mindre grupper. Større grupper ta kontakt for prisforslag.

Turen foregår i området rundt Geilo nasjonalpark landsby.

Opplev Vøringsfossen

4412-2000x2000

Vøringsfossen er kanskje den mest kjente fossen i landet, men det gjer han ikkje mindre majestetisk. Her stuper enorme vassmengder frå Hardangerviddaplatået 182 meter ned i Måbødalen. Fossefallet og den dramatiske overgangen frå vidde til stupbratte fjellsider gjer inntrykk. I 1872 blei det anlagt rideveg inn til foten av Vøringsfossen i forbindelse med prins Oscars besøk i Eidfjord, og det er denne stien me føl på turen. Innerst i dalen kryssar me elva på ei hengebru; ein god mulighet til å ta flotte foto av dalen og fossen. Inne ved fossen høyrer me det øyredøvande bruset og kjenner lufttrykket frå vassmengdene riste oss i brystet mens me får ein dusj av friskt fjellvatn. Eit skikkeleg kick!
I løpet av turen får me servert enkel lunsj med eit hint av vidda.

Ta med: Stien går delvis i steinur, så bruk gode sko. Ta med ei lett regnjakke dersom du vil stå å beundre fossen ei stund!
Varighet: 2-3 timar avhengig av gruppa.
Møtepunkt: Halne Fjellstugu. Oppmøte ved turens startpunkt kan avtalast.
Prisen inkluderer: Transport frå Halne Fjellstugu, guide og lunsj.
Aldersgrense: 12 år.
Kontakt oss: post@halne.no / 0047 53 66 57 12
Maks antal deltakarar: 20

Pris: Vaksen 550,- Barn 390,- Familie 1500,-

MERK! Dersom de ønsker å ta turen ein annan dag, kontakt oss og me vil prøve å arrangere det for dykk.

 

Minitur til Vøringfossen

vøringsfossen

På denne turen føl me ein bit av den gamle ferdavegen som blei anlagt i 1890 i forbindelse med bygginga av Fossli Hotell. Vegen går på god sti gjennom fint skogslandskap. På turen kryssar me elva Bjoreio og går ut på kanten der me kan sjå rett ned i det tronge gjelet der elva munnar ut i den mektige Vøringsfossen og kastar seg 182 meter ned i Måbødalen. Deretter fortset me opp til Fossli Hotel og iakttar fossen ovanfrå det nyutbygde utsiktspunktet ved hotellet. Her vil me nyte ein liten matbit før me returnerer til bilane – anten de vil bli henta på Fossli hotell eller gå ned att til parkeringa.

Dette er ein tur som passar for alle, og som gir deg ei skikkeleg naturoppleving på kort tid. Turen er f.eks. ein fin aktivitet på kjøreturen frå aust til vest. Guiden vil fortelje historia om Fossli Hotell, dei første fotturistane, folka som brukte Måbødalen og alt du treng å vite om Vøringsfossen.

Ta med: Gode sko og regnjakke.
Varighet: 30 minutt kvar veg.
Møtepunkt: Halne Fjellstugu. Oppmøte ved turens startpunkt kan avtalast.
Prisen inkluderer: Transport frå Halne Fjellstugu, guide og snack.
Aldersgrense: 7 år.
Kontakt oss: post@halne.no / 0047 53 66 57 12
Maks antal deltakarar: 20

Pris: Vaksne 300,- Barn 200,- Familie 800,-

MERK! Dersom de ønsker å ta turen ein annan dag, kontakt oss og me vil prøve å arrangere det for dykk.

 

Fluefiske kurs med Tobias Holter

tobias_holter-crop-u332

28.08 til 31.08. Målet med kurset er at du skal kunne bruke grunnleggende kaste teknikker, knuter, utvalg av fluer etc.

Heltidskurs: 1500 kr per person,

Halvdagskurs: 750 kr per person

Barn under 18 år, 50%. Alle priser ekskl. Mva. Kurset inkluderer låneutstyr, transport til og fra Geilo og lunsj.

Vi kan skreddersy etter dine ønsker / behov og for større grupper.For mer informasjon og registrering kontakt Anne Borgnes på tlf: 95092224 eller send en epost til: anne.bj.borgnes@gmail.com

Bålkos

bål_vinternatt_kos

En svidd pølse på bålet til lyden av varmen og duften av barndom smaker mye bedre en de fineste retter på de fineste restauranter. Bålet har i årtusener vært et naturlig samlingspunkt for menneskeheten til hverdag og til fest. Først flammehavet og så de varme glør. Her er det plass til å stirre inn i flammene, finne roen og nyte samværet med de andre. Du er også velkommen til å ta en dukkert i den kalde men forfriskende Ustedalsfjorden. Bading skjer på eget ansvar.

Hva deltar du i

Dette er en kveld ved Ustedalsfjorden hvor vi møtes på Geilo Beach, her er det gratis parkering til alle. Vi går en kort gåtur ned til vannet og finner vår bålplass som ligger nydelig til i vannkanten. Her skal vi lage pølsepinner og deretter tenne bålet. Vi setter oss godt til rette rundt varmen og går i gang med å grille pølser. Vi skal lage tradisjonell norske pølse i lompe med ketchup, sennep, sprøstekt løk og rekesalat. Du kan også prøve vårt pinnebrød og marshmallow til dessert. Til drikke har vi så klart det reneste vann rett ved vår side, kokekaffe, te og kakao.

Hvem kan delta

Denne turen passer for alle som elsker kos og norske tradisjoner, eller deg som vil prøve denne fantastiske måten å være ute på for første gang.

Turen inkluderer

Bål, ved, sitteunderlag, pølser, lompe, pinnebrød, ketchup, sennep, sprøstekt løk, kokekaffe, te, kakao og marshmallow.

Husk å ta med

Varme klær, badetøy og håndkle, gode varme sko, hue og hansker og myggspray.

Møtested

Geilo Beach, på parkeringsplassen.  https://www.google.no/maps/place/Geilo+beach

Pris

Voksne: 650 NOK

Barn under 12 år: 400 NOK

Turen kan bli avlyst eller flyttet til annet sted på grunn av været

Kontakt oss

post@vinternatt.no

www.vinternatt.no

0047 41636579

Dorging

4487-org

Her har du ein unik mulighet til å oppleve det eventyrlege fisket midt inne på Hardangervidda. Dorging er ein gammal fisketeknikk der du fiskar med line frå båt. Guiden møter dykk på Halne Fjellstugu og tek dykk med ut til dei beste fiskeplassane vidda gøymer. Guiden stiller med alt utstyr; alt frå stenger, sneller, wobblere, hov til redningsvest og båt. Det einaste du treng ta med deg sjølv er varme og vanntette klær. Matservering i gammal fiskebu.

Pris for 3 timar: Voksne 1300,- Barn 1000,-

MERK!
Dersom de ønsker å ta turen ein annan dag, kontakt oss og me vil prøve å arrangere det for dykk.
Halne Fjellstugu kan også skreddarsy ein pakke for dykk med overnatting, aktivitetar og mat etter ønske. Ta kontakt for eit tilbud.

Ta med: Varme og vanntette klær.

Varighet: 3 timar.
Møtepunkt: Halne Fjellstugu.
Prisen inkluderer: Båt, utstyr, guide og lunsj.
Aldersgrense: 7 år.
Kontakt oss: post@halne.no / 0047 53 66 57 12
Maks antal deltakarar: 10

FJELLSANG

32350120_372685143251337_2762526246142214144_o

Musikalsk reise i naturen. Sang og vakre toner på din terrasse eller på en fjelltopp. Den lokale friluftsveileder fra Vinternatt, Hilde Karlsen tar deg trykt og sikkert med på reise for sjel og sinn. Hilde er utdannet flamencosanger og har vært bosatt i det store utland halve sitt liv hvor hun har sunget konserter, undervist og samlet på historier. Fjellsang er en halv time med sang og små historier fra Norge og Spania, gåturen kommer i tillegg. Hilde synger uten instrumenter og forsterkning, derfor er dette en intim opplevelse. For større forsamlinger skal der stilles et lydanlegg tilgjengelig.

Kontakt oss på post@vinternatt.no for dato, tid og pris. Hilde vil i dialog med deg lage et produkt som passer ditt ønske og behov.

 

Familieekspidisjon

B14I2460_preview

Ble du også inspirert av familieekspedisjonen på NRK? Ta med Vinternatt og vær tre dager på tur under kyndig veiledning fra to friluftsveiledere. Her skal vi på tur i tre dager på Hardangervidda, sove i telt, bære egen oppakning, fiske, lage mat og oppleve eventyret sammen på tur! Dette er en eksklusiv tur tilpasset kun din familie. Igjennom dialog før avreise planlegger Jørgen og Hilde turen så den passer akkurat din familie. Vinternatt er med og veileder hele turen igjennom. Utfordringer skal der nok bli mange av, men aller viktigst, TUR ER KOS.

Pris: Ut i fra deres ønsker og blir vi enige om en pris. Turen kan gjennomføres hele året.

For påmelding og mer informasjon kontakt oss på post@vinternatt.no

 

Inspirasjonstur til Ustedalsfjorden

33246734_10160234185990408_6885774341556928512_n

En kveld ved fjorden hvor vi skal lage bål og griller. Du vil kunne bidra til å lage enkelt og velsmakende måltid for hele familien.

Pris 449 nok per voksen, barn 349 nok. Prisen inkluderer bål, mat og drikke.

Møteplass ved Vestlia Resort. Registrer deg på http://www.vinternatt.no eller skriv en mail på post@vinternatt.no. Hvis du ønsker å bestille en privat tur for deg og din familie, er det mulig på forespørsel.

 

Guidet tur og fiske på til Tuva Turisthytte

B14I2224_preview

Tuva Turisthytte ligger 1200 meter over havet og ble bygget i 1915. Hytta er et av de eldste privateide hyttene i Hardangervidda. Vi vil bli i to netter og nyte god mat, gode verter og fantastisk natur. Om dagen vil vi gå på tur i nasjonalparken og fiske i vannet ved hytta om ønskelig. Kvelden kan brukes til koselig, kortspill, en kald øl eller bare nyte stillheten rundt hytta.Prisen inkluderer overnatting, mat og sengetøy. Du bør ta med egne klær og sko til de høye fjellene og toalettsaker. Du vil motta en pakket liste lenge før reisen begynner.

Pris 3995 per person, minimum 4 personer.

For mer informasjon skriv oss på post@vinternatt.no

 

Guidet teltur i Hardangervidda National Park

tur-crop-u409

Du kan delta på en guidet tur mellom Fagerheim og Haugastøl. Det er mulig å leie utstyr om nødvendig. Denne turen passer for nybegynnere eller de som liker å bruke mye tid på tur. Turen strekker seg over 3 dager, og du har muligheten til å lære mye om camping i fjellet om sommeren. Turen starter på 1151 meter over havet og slutter på 1000 meter over havet, og strekker seg over 20 km spredt over tre kortere dagsturer. Vi vil glede oss over Blåfjell og Hallingskarvet.

Pris 1495 nok per person, mat og transport er ikke inkludert. Du vil motta en pakke liste før turen. Det er mulig å ta buss fra Haugastøl tilbake til Fagerheim på slutten av turen.

Send oss ​​en e-post til post@vinternatt.com for mer informasjon og booking.

Halnekongen

bilde-452b

Start turen med en båttur på Halnefjorden, eller ta det som en rundtur. Båten går i rute fra Halne til Skaupa/Sleipa. Overfarten tar rundt 40 minutter og båten tar til sammen 37 passasjerer.

Rutetabell og priser

Skreddesydde turer

_VB03715_preview

En guidet tur akkurat slik du vil ha den. Vil du ha en ferie i fjellet i sommer? Vi tilbyr turer på Hardangervidda med utgangspunkt i Geilo.Vi har erfaring fra sommer og vinter og er utdannede utendørs guider. Vi har sovepose, sovematter og telt for alle.

Du må ha en ryggsekk, vandrestøvler og klær for forholdene. Turen er tilpasset deg og dine behov. Skriv til post@vinternatt.no eller ring 0047 41636579 for påmelding og informasjon

 

 

Guidet teltur i Hardangervidda National Park

B14I1849_preview

Du kan delta på en guidet tur mellom Fagerheim og Haugastøl. Det er mulig å leie utstyr om nødvendig. Denne turen passer for nybegynnere eller de som liker å bruke mye tid på tur. Turen strekker seg over 3 dager, og du har muligheten til å lære mye om camping i fjellet om sommeren. Turen starter på 1151 meter over havet og slutter på 1000 meter over havet, og strekker seg over 20 km spredt over tre kortere dagsturer. Vi vil glede oss over Blåfjell og Hallingskarvet.

Pris 1495 nok per person, mat og transport er ikke inkludert. Du vil motta en pakke liste før turen. Det er mulig å ta buss fra Haugastøl tilbake til Fagerheim på slutten av turen.

Send oss ​​en e-post til post@vinternatt.com for mer informasjon og booking.

 

 

Turer på vinterstid

 

Lyssafari på truger

truger_halne

Opplev stjerneklar kveldshimmel med truger på beina! Vandring gjennom vakkert landskap på Nord-Europas største høyfjellsplatå, – kanskje opplever du nordlyset. Noen stopp underveis gir mulighet for fotografering, hvile og en prat om det vi ser rundt oss. Kombiner med en overnatting hos oss for en komplett opplevelse. Med utgangspunkt fra Halne Fjellstugu går turen hver onsdag og fredag i vårhalvåret 2018: første gang 23. februar, siste gang 18. mai. Vi legger opp til grupper på minimum 5, maksimum 10 deltakere i hver gruppe. Er dere en større gruppe som ønsker eget opplegg, – ta kontakt. Nedre aldersgrense: 12 år Vanskelighetsgrad: middels Oppmøte: hver onsdag og fredag kl. 1600 Varighet: 3-5 timer Pris: 1.500,- per person Inkludert i prisen er lån av truger, hodelykt og staver. Du får også et varmt måltid etter turen. Husk klær etter vær, sitteunderlag og varmt fottøy. Påmelding på på telefon +47 994 43 389/53 66 57 12 eller mail post@halne.no

Bli med på trugetur

bakgrunn-crop-u541

Bli med på en villmarksopplevelse for hele familien med to friluftseksperter, Jørgen og Hilde. Vi går på truger i lett terreng og gjennom fantastisk natur ved Ustedalsfjorden. Lærerik kosetur som passer for alle, i skogen og over isen går vi til en eventyrlig koselig bålplass hvor vi griller pølser. Her får du være med på å sanke ved og lage bål i skogbunnen.

Påmelding til post@vinternatt.no

 

Snøkiting

Halne er et optimalt utgangspunkt for kiting på Hardangervidda. Området rundt har stabile vindforhold, og her kan du rigge opp kiten rett utenfor døren. Det kan selvsagt være lokale variasjoner, men da er ikke alternative langt unna. Med lidenskap for kiting på huset, hjelper vi gjerne til med å finne frem til de beste spottene. Sesongen strekker seg helt til mai.

 

 

Isfiske på Ustedalsfjorden

bakgrunn-crop-u543

Bli med ut på Ustedalsfjorden en stille kveld hvor isen ligger hele vinteren som et tykt dekke. Isfiske er en utrolig spennende aktivitet for hele familien. Det er aldri godt å vite når fisken biter, men desto mer spennende når det skjer. Mens man sitter og venter på at fisken biter kan man nyte utsikten over Geilo og drikke en varm kopp med kaffe eller kakao. Dette kan bli en opplevelse du sent vil glemme.Husk varme klær! Det er ofte veldig kaldt ute på isen. Vanntette og varme sko er spesielt viktig.

Alt fiskeutstyr og agn er inkludert.

Påmelding til post@vinternatt.no

 

Guidet Langrennstur for den viderekommende

langrenn2-crop-u1106

For deg som har gått på ski før og føler deg komfortabel å gå opp på fjellet, er dette en mulighet til mer av den fantastiske naturen rundt Geilo. Turen starter opp i Havsdalen og går mot prestholtseter. Det er en 14 km rundtur.

Du trenger ski, Staver, og skistøvler, (kan leies i Geilo) varme klær og vann

Varighet: rundt 4 timer

påmelding til post@vinternatt.no

 

Skieventyr

28279165_806946649489091_3450520700056860334_n

Urørt snø, stillhet og følelsen av å være langt vekk fra folk, det er ferie det! Vi i vinternatt elsker alt dette og vil nå ta deg med på tur og gi deg opplevelsen av å være alene i området rundt Geilo. Turen ligger vekt på å komme vekk fra folk og skispor, og den foregår i lett kupert terreng. Vi avtaler hvor vi møtes eller vi henter deg, kjører av sted og spenner skiene på. Turen tar omtrent 3 timer.

Ta med nistepakke, vann og en ekstra jakke til spisepause. Hund er velkommen. Krav til utstyr: Fjellski eller langrennsski.

 

SOVE UTE

En natt i telt med kyndig veiledning fra to friluftsveiledere, Hilde og Jørgen. Dette er opplevelsen du sent vil glemme, og dele på alle sosiale medier! Vi skal ikke gå langt, men langt nok til å føle du er alene. Vi stiller med alt utstyr, du skal bare være klar for eventyret!

Pris: 2000 per person. Prisen inkluderer telt, sovepose, liggeunderlag, sitteunderlag, mat, kokeutstyr, truger, hodelykt og førstehjelp. Du skal selv ha klær, sko og en ryggsekk.

Kontakt oss før påmelding for en detaljert pakkeliste eller andre spørsmål vedrørende turen.

Ta kontakt med oss for påmelding og informasjon på post@vinternatt.no

 

Skreddersydde turer

Vi kan skreddersy turer til deg og dine. Vi står klare til å gjøre dine feriedrømmer virkelige. Ta kontakt med oss på post@vinternatt.no