Sove

Fra campingplasser til hotell er det et fantastisk utvalg av overnattingsmuligheter og steder å bo rundt Hardangervidda nasjonalpark.

Finn det perfekte stedet for deg!

 

Overnattingsmuligheter ved Geilo

Det er mange muligheter til å våkne opp godt på Geilo, sommer og vinter.

Enten du vil slappe av foran peisen i en tømmerhytte eller nyte livet med spa og afterski på et hotell, har Geilo alt!Besøk Geilo har en omfattende liste over de ulike innkvarteringsmulighetene for området. Se: VisitGeilo for mer informasjon

 

Overnattingsmuligheter ved Rødberg.

Mulighetene i Uvdal er mange: inkludert hoteller, campingplasser, bed and breakfast, private hytter og mye mer. See uvdal for more information

Geithytta

 

Geitevatn ligger i begynnelsen av Lågen, som er en av de vakreste vassdragene for ørretfiske i Norge. Vi leier ut en hytte med fire senger, to båter for aktivt fiske i Geitevatn. Vi leier ut i helgene, med eller uten veiledning, samt kortere perioder i forbindelse med en guidet tur. Kontakt oss på post@uvdal.no for mer informasjon og booking.

 

Mårbu seter og Fjellstue

 

Mårbu Seter og Fjellstue er en familiedrevet, tradisjonell hytte på Hardangervidda, med en koselig atmosfære og naturopplevelser rett utenfor døren. Vi imøtekommer også møter, kurs og bedrifter for opptil 25-30 personer. Du kan komme hit med båt over Mårfjorden, som tar deg til dørstokken. Vi tilbyr bagasjetransport hele veien til hytta.

Mårbu Seter er åpen alle dager i sesongen. Se Mårbu seter og Fjellstues nettsider for mer informasjon

DNT hytter

Norsk Turistforening har 43 betjente hytter i Sør-Norge. Hyttene drives av en vert og tilbyr måltider og overnatting i to- eller fire-sengs eller sovesal. De fleste hytter har enkel, god standard med strøm, dusj og tørkerom. Nesten alle de betjente hyttene er åpne i påsken og fra slutten av juni til midten av september. Noen er også åpne i løpet av vinter- og høstferien. Haukeliseter og Preikestolhytta er åpne hele året.

 

På betjente hytter kan du bestille et rom på forhånd. Se DNT for mer informasjon

 

Veraldrud

Harald Åsen tilbyr overnatting i flere private hytter i nærhet av vann og flotte tur stier.

Du kan ta kontakt med han på:

tlf: +47 41511310

E-post: harald@veraldrud.no

 

Halne Fjellstugu

Det er viktig med en god seng og ei deilig dyne etter en lang dag i fjellet. På Halne har vi 75 soveplasser fordelt på dobbeltrom og mindre rom i hovedbygningen, ved siden av frittliggende hytter og leiligheter. Alle rom har dusj og toalett, samt internett. Med vinduet på gløtt, kan man sove godt i frisk fjelluft fra Hardangervidda.